Naturlig Mat – Kost & Hälsa

måndag 14 januari 2013

En Dagens Tack!



Är man hemma med en sjuk liten tjej så har man förmånen att slippa micron!





Grillad lax med brysselkål, avocado och limeaioli


Krydda 1 laxfilé med citronpeppar, olivolja med citron och flingsalt - obs med jod! Grilla i ugn, max 12 min 220gr, gärna i foliepaket.

Brysselkål och rödlök fräst i olivolja och kokosolja på medeltemp, enbart kryddat med örtsalt.

Skivad avocado med citronolivolja och några drag med pepparkvarnen. 

Limeaioli.



Låt smaka!


.

3 kommentarer:

  1. Brysselkål är ta mig tusan bland de bästa grönsaker som finns. Synd bara att sonen inte håller med mig där ;).

    SvaraRadera
  2. Va gott och fräscht det ser ut :)

    SvaraRadera